R1234ze chiller is the best medicine

OOSTENRIJK: Daikin heeft twee schroefinverter-koelmachines geleverd die werken op het lage GWP HFO-koelmiddel R1234ze aan de fabriek van een groot farmaceutisch bedrijf in Wenen, Oostenrijk.

De twee EWAH-TZ-chillers met een totale koelcapaciteit van 580 kW vervangen een 15 jaar oude R410A-chiller met luchtgekoelde condensors op afstand. De koudemiddelvulling in de oude koelmachine was erg hoog en de zuigercompressor had slechts vier capaciteitstrappen.

De eindgebruiker besloot het te vervangen door meer geavanceerde technologie, op zoek naar meer energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Het project vereiste een milieuvriendelijk HVAC-concept en de consultant was onder de indruk van de schroefinverteroplossingen van Daikin met behulp van zijn betrouwbare en energiezuinige, intern ontwikkelde HFO-schroefcompressor.

De chiller zal worden gebruikt om een ​​gekoeld water/glycol mengsel van -8°C te produceren, dat zal zorgen voor koeling van microbiologische processen. De koelbehoefte varieert van circa 70kW tot 570kW.

Een ander belangrijk aspect was de geluidsreductie. Het project vereiste een maximaal geluidsvermogen van 81dBA. Aan die eis werd tegemoetgekomen dankzij een optimalisatie van de gereduceerde geluidsconfiguratie in de TZ-serie.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Klaasdevriesjr.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart