Panasonic takes heat pumps to the teacher

VK: Panasonic neemt deel aan een reeks evenementen in het VK om zijn koolstofarme warmtepomptechnologie uit te leggen aan docenten van het voortgezet onderwijs.

De fabrikant van de warmtepomp neemt deel aan de Vonken magazine’s Meet the Manufacturer-dagen in het VK in januari en februari.

Door het bezoeken van voortgezette onderwijscolleges in het VK, wil Panasonic hogeschooldocenten en faculteitsleden helpen hun kennis en ervaring met koolstofarme oplossingen te vergroten door details te verstrekken over haar R&D-programma, trainingsseminars en technologische ontwikkelingen voor koolstofarme verwarming.

Richard Bishop, hoofd marketing voor het VK en Ierland: “Ik geloof dat we het VK kunnen helpen om zijn koolstofarme doelstellingen te halen door de docenten van het FE College te ondersteunen en te adviseren die deze kennis kunnen doorgeven aan hun studenten in elke regio. Het overschakelen van technologieën van traditionele systemen aangedreven door gas, olie of lpg naar een lucht/water warmtepomp zoals het Panasonic Aquarea-assortiment, kan aanzienlijke kostenbesparingen, verbeterde verwarmingsprestaties en lage geluidsniveaus opleveren.

“Met warmtepompen die de krantenkoppen halen en in navolging van COP26, hebben we onlangs een enorme toename gezien in de vraag van zowel huiseigenaren als installateurs naar meer informatie en training uit de eerste hand”, voegde hij eraan toe.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Klaasdevriesjr.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart