Gustave A Larson expands with Progress Supply acquisition

VS: Gustave A Larson, een toonaangevende HVACR-groothandel in het middenwesten, de vlaktes en de bergstaten, heeft Progress Supply Inc overgenomen, een gevestigde distributeur met vestigingen in Ohio en Kentucky.

Progress Supply, opgericht in 1960, is een multi-locatie HVAC- en koelingsdistributeur die centraal en zuidwestelijk Ohio, Zuidoost-Indiana en Noord-Kentucky bestrijkt. Met het hoofdkantoor in Cincinnati, heeft het bedrijf vestigingen in Cincinnati, Columbus, Dayton en Louisville.

Gary Sparks, de afgelopen 10 jaar president van Progress Supply, wordt vicepresident/algemeen directeur van Progress Supply Inc. A Gustave A. Larson Company.

“Deze acquisitie vergroot onze aanwezigheid in Ohio en Kentucky en betekent dat we nu meer aannemers in deze gebieden kunnen ondersteunen met onze uitgebreide inventaris en toegewijde klantenservice”, aldus Larson president en COO Scott Larson.

Gustave A Larson is eigendom van en wordt beheerd door een familie sinds 1936 en biedt apparatuur, onderdelen en benodigdheden van meer dan 450 verschillende fabrikanten. Met kantoren in Pewaukee, Wisconsin, heeft het bedrijf meer dan 450 teamleden in dienst in 20 staten en meer dan 50 locaties.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Klaasdevriesjr.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart