Fresh chance for cold store savings

VK: Bedrijven met gekoelde opslagfaciliteiten wordt geadviseerd snel te handelen om toegang te krijgen tot besparingen op de klimaatveranderingsheffing door zich aan te sluiten bij de klimaatveranderingsovereenkomst voor koude opslag (CCA).

De CCA voor koude opslag is een vrijwillige overeenkomst tussen de overheid en de industrie die koelketenbedrijven elk jaar meer dan £ 10 miljoen bespaart in ruil voor het behalen van een energie-efficiëntiedoelstelling.

De Cold Chain Federation beheert de enige CCA voor de koelopslagsector, waarbij in aanmerking komende bedrijven korting krijgen op de klimaatveranderingsheffing. Nu de huidige CCA-regeling al in 2020 is verlengd, kunnen nieuwe ondertekenaars profiteren van de korting tot 2025 en mogelijk daarna: naast het openen van het nieuwe aanvraagvenster, heeft de regering ook een voorstel gedaan om de CCA na 2025 voort te zetten .

Aanvragen om deel te nemen aan de regeling moeten uiterlijk 25 februari 2022 naar de Cold Chain Federation worden gestuurd.

“Meer dan 400 koelopslagfaciliteiten in het VK zijn al aangemeld voor de regeling, en het nieuwe aanvraagvenster is een kans voor bedrijven die in de afgelopen 18 maanden nieuwe faciliteiten hebben geopend, evenals voor bedrijven die zich nog niet hebben aangemeld om belangrijke besparen op hun energierekening in een tijd waarin de prijzen stijgen”, zegt Tom Southall, beleidsdirecteur van de Cold Chain Federation.

“Het aanmeldingsvenster is slechts een beperkte tijd open en hoewel het aanvragen eenvoudig is, kost het tijd, dus we adviseren om het proces eind januari te starten. De regeringsvoorstellen voor een nieuwe CCA die het einde van de huidige regeling volgt, zijn positief, dus nieuwe ondertekenaars kunnen mogelijk ook tot ver na 2025 toegang krijgen tot besparingen.”

Degenen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van de CCA voor koude opslag kunnen contact opnemen met Tom Southall via: [email protected] (0118 988 4468), of vul het online registratieformulier voor interesse in op: www.coldchainfederation.org.uk/cca-registration-of-interest/

Een bedrijf hoeft geen lid van de Cold Chain Federation te zijn om zich aan te melden, maar leden ontvangen 50% korting op de CCA-administratiekosten en profiteren van het advies, het inzicht, het netwerk en de lobby die de Federation levert voor haar leden.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Klaasdevriesjr.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart