CO2 safety is webinar topic

VK: De veiligheid van CO2-koelsystemen is het onderwerp van een gratis te bezoeken webinar die wordt georganiseerd door het Institute of Refrigeration.

Hoewel de veiligheid van kooldioxide-koelsystemen een prioriteit is voor eigenaren, gebruikers en installateurs, worden de gevaren van kooldioxide vaak pas duidelijk tijdens een incident.

Wetgeving vereist dat koelsystemen worden ontworpen om onder alle omstandigheden veilig te werken. EN378 is de ontwerpnorm voor veiligheidssystemen voor koeling en bevat specifieke vereisten voor kooldioxide, dat in de tekst is begraven.

EN378 beschrijft de omstandigheden waaronder gasdetectie, ventilatie en automatische afsluiters moeten worden geïnstalleerd en hun specifieke ontwerpvereisten. Volgens webinar-presentator Dermot Cotter, MD van Star Technical Solutions, worden deze veiligheidssystemen momenteel echter niet door velen in de branche geïnstalleerd.

Bij het uitvoeren van een risicobeoordeling voor kooldioxide is het resultaat van de beoordeling slechts zo goed als de kennis van de beoordelaar en zijn vermogen om de risico’s te identificeren. Er is een standaardbenadering voor gevarenbeoordeling ontwikkeld voor het beoordelen van koelsystemen met kooldioxide om ervoor te zorgen dat alle aspecten van wetgeving en goede praktijken worden beoordeeld en vastgelegd. Waar niet-nalevingen worden vastgesteld, wordt een actielijst verstrekt om de eigenaar en gebruikers te begeleiden bij het doorvoeren van wijzigingen in hun koelsysteem, veiligheidssystemen en werkmethoden.

Het webinar wordt gehouden op 7 april van 16.00 tot 17.00 uur (BST). Schrijf je in voor je gratis plek hier. Iedereen die zich registreert voor het webinar ontvangt een opname van de uitzending, zelfs als ze niet kunnen deelnemen aan de live-uitzending.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Klaasdevriesjr.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart