AHR Expo and ASHRAE make welcome return

VS: De AHR Expo en de ASHRAE-winterconferentie, die naar verwachting eind deze maand van start gaan, markeren de welkome terugkeer van grote internationale evenementen in de HVAC-industrie.

De pandemie van het coronavirus dwong vorig jaar de geplande live-evenementen in Chicago te annuleren. De ASHRAE-conferentie vond nog steeds plaats, maar als een online virtueel evenement.

Hun terugkeer dit jaar naar Las Vegas moet worden toegejuicht, maar de aanhoudende Covid-19-beperkingen zullen waarschijnlijk nog steeds van invloed zijn op het aantal bezoekers.

ASHRAE loopt van 29 januari tot 2 februari in Caesars Palace en AHR Expo van 31 januari tot 2 februari in het nabijgelegen Las Vegas Convention Center.

In de huidige omstandigheden is het aantal exposanten van “meer dan 1.650”, zoals vermeld door de organisator van de AHR Expo, een bewonderenswaardige prestatie, hoewel ongeveer 16% lager dan het laatste evenement in Las Vegas in 2017, dat 1.968 exposanten aantrok. Het is niet verrassend dat een groot deel van de neergang kan worden toegeschreven aan een daling van de internationale deelname – 300+ buitenlandse bedrijven dit jaar vergeleken met 541 in 2017.

De ASHRAE-conferentie wordt ondertussen een hybride live en online evenement. Persoonlijke aanwezigen kunnen een typisch conferentieaanbod verwachten op het gebied van sociale evenementen, rondleidingen en het technische programma. Virtuele deelnemers hebben toegang tot 12+ live gestreamde sessies.

Er is een strikt beleid ingevoerd om de gezondheid en veiligheid van deelnemers, bezoekers en exposanten te waarborgen.

Voor beide evenementen zijn maskers verplicht voor alle indoors. In het geval van de AHR Expo zijn er geen capaciteitslimieten of eenrichtingspaden, en zijn er ook geen vereisten voor drukte. Houd er echter rekening mee dat aanbevelingen van lokale gezondheidsautoriteiten en de CDC continu worden gecontroleerd, dus het is raadzaam om de betreffende organisator te raadplegen voor de laatste informatie – AHR Expo en ASHRAE.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Klaasdevriesjr.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart